welcome,musafir in februarie

zuza...:P Voi nu ma stiti - nici nu v’ati dori . Eu stiu doar ca am trecut prin 21 de ierni geroase, intr’un oras la poalele muntelui prin care mi’am lasat amprenta bocancilor prafuiti . Am inotat in mii de vise , ramanand naufragiata in cosmaruri . Am imprastiat vorbe goale in traista lor , lovindu’ma de saculete pline de refuzuri reci , ranind siluete false cu zambete ironice . Nici nu mai stiu cand am spus pentru ultima data ‘Adio!’ , dar stiu ca am revenit mereu in acelasi loc , la aceeasi ora , cu acelasi zambet sa’mi vizitez mormantul de gheata . Stiu doar ca am murit demult , iar acum doar falsez intr’o piesa proasta , scriind scenarii ciudate despre un viitor trecut .. insa te-as ruga... Incearca sa vezi ceva mai departe de fizicul meu , mai departe de orice aparenta .. desi nu’ti garantez ca vei fii multumit de ce vei afla - eu n’as fi ! Promit ca nu’ti va lua mult , doar incearca ! uita-te prin mine ..

28 februarie 2010

sfarsit sau inceput?

a trecut ceva timp de cand am uitat sa imi mai "descalt aici " gandurile...timp in care multe s au petrecut si alte multe chestii trebuiau sa se petreaca...inca un an,inca o luna,inca o zi..se duc uituce fara sa intrebe pe nimeni fara sa dea socoteala..a fost o perioada de meditare intensa..am incercat prin puterea asezarii gandurilor sa imi fac ceva ordine in viata :))) gluma buna -cu cat incerc sa asez mai mult cu atata mai multa dezordine se face...am fost la venetia saptamana trecuta,apoi la milano,bergamo,brescia,adro....o plimbare scurta si plina de evenimente..putina schimbare in viata mea dar mai ales in ceea ce priveste starea civila
..
a se vedea video de mai sus
am cunoscut oameni noi,am dezamagit pe cei vechi...am regandit o strategie veche de 8 ani si multe altele...stiu ca unii ma vor judeca altii ma vor scoate din viata lor..dar nu conteaza pentru ca eu am facut deja asta cu mine insami..asa ca nu e condamnare mai mare decat cea pe care o faci tu propriului tau suflet..

2 comentarii:

Anonim spunea...

deci era sa fac infarct cand am citit "stare civila"! si va sa zica romanticism absolut in pe canalele venetiei cu sute de martori... felicitari norocoaso!

Anonim spunea...

inceput de sfarsit :)